Nieuw bij LeJa's PedicureCentrum
 -
RSS

Recente posts

Spaarkaart Actie!!
Stagiare Karin
Arkada Techniek
Nieuw bij LeJa's PedicureCentrum
Nieuwjaar

Categorie├źn

Arkada Techniek
Cursus/opleiding
Nieuw adres
Nieuwjaar
Spaar actie
Stagiare Karin
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Nieuw bij LeJa's PedicureCentrum

Ik heb in december een opleiding gevolgd, de Arkada Techniek. Vanaf januari 2017 ga ik deze behandeling in mijn praktijk toepassen. Heeft u teennagels die ingroeien dan bent u bij mij aan het goede adres. Kijk op de website voor meer informatie of maak een afspraak.

0 Reacties op Nieuw bij LeJa's PedicureCentrum:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint