Middendreef 273 - 8233 GT Lelystad - M: 06 28794682 - Even voorstellen
 -


Even voorstellen
Wie ben ik
Mijn naam is Karin Koomen-Verhagen sinds 2003 ben ik werkzaam als gediplomeerd Provoet & Procert (medisch) pedicure in de hoofdstad van Flevoland, Lelystad. Ik ben tevens de eigenaar van (LeJa's) PedicureCentrum-Lelystad.

Door het bijwonen van verschillende bijeenkomsten, congressen, het lezen van vakbladen en het volgen van opleidingen/cursussen blijven wij bij en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van ons vak.

U kunt bij ons terecht voor zowel Medische als Cosmetische voetbehandelingen maar ook voor ontspannende massages en voor een manicure (handen) behandeling!

De behandelingen die worden gegeven zijn voor iedereen: jong en oud, mannen en vrouwen, ook voor diabetici, reuma- en oncologische (kanker-) patiënten. 

Met veel enthousiasme oefenen wij het "voetenvak" uit en genieten van het werken met mensen. Voor ons is het belangrijk dat u zich zowel op uw gemak voelt in de praktijk als tijdens de behandeling.
De voeten worden vaak vergeten en ons streven is dan ook om mensen op een professionele manier met een goede voetverzorging te ondersteunen en bewust te maken van het belang van een pedicure/voetverzorgster.

U kunt bij PedicureCentrum zowel pinnen als contant betalen!


Kortom: Uw pedicure in Lelystad en omstreken!


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint